среда, 1. април 2009.

Престолонаследница Маргарита прославила 60. рођендан

Њ.К.В. Престолонаследница Маргарита од Румуније прославила је 26. марта 60. рођендан у великом стилу. Њен супруг, Принц Раду приредио је вечеру у палати Ц.Е.Ц. (Casa de Economii şi Consemnaţiuni) у Букурешту, којој су присуствовали чланови породице и многобројни пријатељи Принцезе. Међу њима, Престолонаследник Србије са супругом Катарином, Надвојвода Доменик од Аустрије-Тоскане и Надвојводе Мартин и Лоренц од Аустрије-Есте.

У говору добродошлице гостима, Принцеза је била узбуђена, јер је, како је објаснила вечера за њу била поклон изненађења. Захваливши се гостима, посебно је поздравила Престолонаследника Александра, који је у сличној ситуацији као румунска краљевска породица. Престолонаследницини родитељи, Краљ Михаел и Краљица Ана такође су били присутни, као и њене сестре, сестрић и сестричина.

Рођенданска прослава трајала је три дана, у петак су гости обишли краљевско имање на Синају и посетили дворце Пелеш и Пелишор. Увече су присуствовали представи у концертној дворани Атенаул Роман у Букурешту.

Нема коментара: