недеља, 12. октобар 2008.

Престолонаследник отворио Центар за развој каријере

Њ.К.В. Престолонаследник Александар II отворио је у петак нови Центар за развој каријере на Универзитету у Новом Саду. Центар тежи да повеже студенте и дипломце у Србији са пословном заједницом, као и да помогне у компликованом процесу пријављивања за послове.

Центри су отворени за све студенте како би им помогли да развију практичне вештине као што су пријављивање за посао, писање резимеа и стицање радног искуства током студија. Не само да помажу студентима у раду са предузећима, већ и да проактивно мисле о својим могућностима.

Центар у Новом Саду је четврти низу, након успешних отварања Центара у Београду, Нишу и Крагујевцу. Престолонаследник Александар очекује да ће овај центар бити битан и успешан као и други у остваривању својих циљева и помагању студентима да срећно започну каријере.

„Моја фондација, је током последњих година, остварила многе пројекте на које сам поносан. Омогућили смо десетини талентованих студената да наставе своје образовање. Тренирали смо саветнике за факултете у средњим школама, и слали студенте у образовне кампове“, рекао је Престолонаследник.

„Центри за развој каријере су мени веома значајни пројекти. Ако се правилно искористе могу направити заиста дивне ствари. Надам се да ће студенти овог универзитета у потпуности искористити могућности које им пружа овај Центар”.


Нема коментара: