четвртак, 14. август 2008.

Две принцезе на Олимпијади у Пекингу












Принцеза Наталија од Сајн - Витгенштајн - Берлебурга (рођена 2. маја 1975), кћерка Њеног Краљевског Височанства Принцезе Бенедикте од Данске, млађе сестре Краљице Маргарете II од Данске и Његовог Светлог Височанства Принца Рихарда од Сајн- Витгенштајн- Белебурга. Чланица је данске репрезентације у дресажу (коњички спорт) на летњим Олимпијским играма у Пекингу 2008.












Шеика Маита бинт Мухамед бин Рашид Ал Мактум
(рођена 5. марта 1980), кћерка Шеика Мухамеда бин Рашида Ал Мактума, премијера и подпредседника Уједињених Арапских Емирата и владара Дубаија. На летњим Олимпијским играма у Пекингу 2008. такмичи се у теквондоу, у категорији до 67 кг.

Неколико чланова краљевских породица чланови су Међународног олимпијског комитета (МОК): Хенри, Велики Војвода од Луксембурга, Принцеза Хаја Бинт Ал Хусеин од Јордана, Принц Алберт II од Монака, Ана, Краљевска Принцеза (Велика Британија), Шеик Ахмед Ал-Фахад Ал-Сабах од Кувајта, Принцеза Нора од Лихтенштајна, Вилем Александер, Принц од Оранжа, Принц Наваф Фејсал Фахд Абдулазиз од Судијске Арабије, Шеик Тамим бин Хамад бин Калифа Ал-Тани од Катара и Принц Тунку Имран од Малезије.

Нема коментара: